PALVELUT

Meiltä saat kattoremontit sekä sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asennukset. Käytämme aina laadukkaita tuotteita hyvän laadun varmistamiseksi. Palvelemme pääasiassa Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella.

Kattoremontti

Kattoremontti tulee aina suunnitella huolellisesti asiakkaan toiveiden ja rakennuksen ehtojen mukaisesti. Rakenteiden toimivuuteen tulee kiinnittää erityistä huomiota etenkin silloin, kun kattomateriaali tai -profiili muuttuu. Esimerkiksi rakenteen tuuletus voi tukkeutua kattomateriaalia vaihdettaessa. Tämä voi aiheuttaa rakenteiden lahoamista.

Peltikatot

Peltikatto on huoleton ja pitkäikäinen suoja rakennukselle. Peltikattoja saa usealla erilaisella profiililla.

Tiilikatot

Tiilikatto vaatii hieman enemmän huoltoa. Säännöllisesti huollettuna myös tiilikatto on pitkäikäinen valinta.

Katon huoltotyöt

Katto kannattaa huoltaa säännöllisesti. Sillä saadaan pidennettyä katon elinkaarta ja samalla havaitaan katon puutteet ja viat.

Meiltä saat katon pesut, puhdistukset, vesikourujen tyhjennykset ja paljon muuta. Kysy toki lisää huoltopalveluista.

Sadevesijärjestelmä

Hyvin suunniteltu ja oikein asennettu sadevesijärjestelmä ohjaa sadevedet oikeaan paikkaan. Tämä on tärkeää asumismukavuuden sekä rakenteiden kestävyyden kannalta. 

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet eli lumiesteet, kattosillat ja erilaiset tikkaat tekevät katolla liikkumisesta turvallisempaa sekä tekevät pihalla liikkumisen turvalliseksi. Siksi ne kuuluvat jokaisen katon vakiovarusteisiin.

Lumiesteet

Lumiesteen on tarkoitus estää katolta putoavan lumen ja jään aiheuttamia vaaratilanteita. Lumiesteet kannattaa olla ainakin kulkuväylien kohdalla sekä paikoissa jossa putoava lumi voi aiheuttaa aineellisia vahinkoja.

Kattosilta

Kattosillan tarkoitus on turvata kulku katolla harjansuuntaisesti huoltokohteille. Esimerkiksi nuohoojan turvallisen pääsyn savupiipulle ja tätä myös useat nuohoojat vaativat.

Tikkaat

Seinätikkaat ovat yleisin kattoturvatuote. Se mahdollistaa turvallisen pääsyn katolle.

Lapetikkaat turvaavat liikkumisen katolla pystysuunnassa.

Muut palvelut

Meiltä kannattaa kysyä myös muita rakennuspalveluita. Esim. piippujen korjausmuuraukset ja pellitykset, rakennuspeltityöt, ulkoverhoukset, terassit, aidat…